Felhasználási feltételek | CLEAR-LIGHTS.NET

Felhasználási feltételek

Eme felhasználási feltételek a CLEAR-LIGHTS.NET – nak (a továbbiakban "weboldal") és a CLEAR-LIGHTS.NET címen található webáruház használóinak jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

A CLEAR-LIGHTS.NET webáruház felhasználási feltételei bármikor megváltoztathatók a követelményeknek megfelelően a Fogyasztóvédelmi törvény "147Б" ("чл. 147Б bekézdés Fogyasztóvédelmi törvény Bulgária").

A CLEAR-LIGHTS.NET webáruház az "Адвъртайз Он Лайн ООД" (Advertise On Line Ltd.) tulajdona, a cég adószáma: BG201268170, telefonszáma +35987-609-8626 és székhelye: Pop Bogomil 31, Szófia, Bulgária (adminisztratív cím, a címen nincs üzlet, vagy raktár, a megrendelések csak interneten a CLEAR-LIGHTS.NET weboldalán keresztül történhetnek).

A CLEAR-LIGHTS.NET honlapja a Bolgár Köztársaság területén lett regisztrálva és ott üzemel. Minden felmerülő probléma az általános feltételekkel, a honlappal kapcsolatban, a termékekkel a Bolgár Köztársaság bíróságán lesznek megoldva a Bolgár Köztársaság törvényei alapján, azt kell alkalmazni.

A weboldalt szabadon, regisztráció nélkül is használhatják a felhasználók, és a megrendeléseik leadásához sem szükséges a regisztráció. A weboldalon a regisztráció teljesen önkéntes és ingyenes. A regisztráció a webáruházban való vásárlást sokkal kényelmesebbé teszi, mert lehetőséget kínál a megrendelések előzményeinek megtekintésére, valamint az adatok mentésére a megrendelések után, hogy ne kelljen minden megrendeléskor újból megadnia. A felhasználók, akik kitöltik a CLEAR-LIGHTS.NET regisztrálási űrlapját, bejelölhetik, hogy szeretnének, vagy nem szeretnének promociókkal, új termékekkel, és különböző kampányokkal kapcsolatos hírleveleket kapni e-mail-ben (a felhasználó a regisztráció befejezése után is bármikor kiválaszthatja vagy lemondhatja ezt az opciót). A regisztrációhoz elengedhetetlen a regisztrációs űrlap kitöltése, az utasításoknak megfelelően. A mezők, amelyeket kötelező kitölteni, zöld csillaggal vannak jelölve. A regisztráció sikeres befejezése után a felhasználó egy felhasználói nevet és egy jelszót fog kapni, amivel a későbbiekben beléphet a saját létrehozott profil fiókjába.

A regisztráció során megadott információknak pontosnak és teljesnek kell lenniük. Kérjük, büntetőjogi felelőssége tudatában töltse ki az adatokat. A CLEAR-LIGHTS.NET weboldalán leadott rendelések megerősítése telefonon keresztül történik, és csak a megerősítés után kerülnek feladásra a termékek. A CLEAR-LIGHTS.NET fenntartja a jogát, hogy megtagadhatja egyes felhasználók weboldal hozzáférését, és megszüntethet fiókokat vagy törölheti a megrendeléseket beleértve a visszaigazoltakat is.

Az CLEAR-LIGHTS.NET minden esetben fenntartja a jogát arra, hogy saját belátása szerint, felelősség mentesen, és indoklás nélkül, megtagadhatja a vélemények/megjegyzések közzétételét, függetlenül a tartalmuktól. A vélemyények jóváhagyásakor és a weboldal értékelésekor, a CLEAR-LIGHTS.NET csapata szükség esetén ellenőrizheti, hogy a felhasználó, aki a véleményt/értékelést írta, valóban használta-e a terméket és követte-e az utasításokat és feltételeket, amelyek fontosak ahhoz, hogy a termék használata sikeres legyen. Minden felhasználó egyetért azzal, hogy azoknak a fényképeknek/véleményeknek az elküldése/megosztása, melyek bemutatják/jellemzik a termékeink hatását (fényszóró felújító tisztítókendő), ezeket a fényképeket/véleményeket felhasználhatja a CLEAR-LIGHTS.NET a saját weboldalán, és a Facebook oldalán, és/vagy reklámanyagként.


Megrendelés

A CLEAR-LIGHTS.NET weboldalon a megrendelések csak online adhatóak le, a megrendelés űrlap kitöltésével. A weboldal termék katalógusa minden látogató/felhasználó számára elérhető, nem szükséges regisztráció az áttekintéséhez. A CLEAR-LIGHTS.NET weboldalon a megrendelés megkezdéséhez a kosárba kell helyezni a megvásárolni kívánt termékeket, és meg kell adni a mennyiségüket is. A CLEAR-LIGHTS.NET weboldalán leadott megrendeléseket a CLEAR-LIGHTS.NET csapata erősíti meg, és dolgozza fel, hogy ezután átadhassa szállításra a futárszolgálatnak.

A CLEAR-LIGHTS.NET weboldalán található termékek ára Magyarország hivatalos pénznemében vannak megadva – magyar forint (Ft). A CLEAR-LIGHTS.NET weboldalán leadott megrendelések kifizetése csak magyar forintban történhet, mivel az árak más pénznemekben való bemutatása csak a felhasználók tájékoztatását és kényelmét szolgálja.

A weboldal felhasználói dönhetnek arról, hogy a megrendelés elött a CLEAR-LIGHTS.NET weboldalára regisztrálnak, vagy regisztráció nélkül, vendégként adják le a megrendelésüket. A megrendelés leadásához, elengedhetetlen a megrendelés űrlapjának kitöltése, amelyben a szállításhoz szükséges adatokat kell megadni (név, telefonszám, cím, e-mail cím). Ezután a fizetési módot kell kiválsztani - utánvétes fizetés. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan tudja véglegesíteni rendelését:

Utánvétes fizetés. Ezzel a fizetési móddal, a megrendelés értékének kifizetése a csomag átvételekor a helyszínen valósul meg, méghozzá úgy hogy az összeget a futárnak adják oda.

A webáruház oldaláról, interneten keresztül, csak azok a termékek rendelhetők meg, amelyeknek a felhasználó kosarába helyezését a rendszer engedi. A webáruház eladásra kínált termékeivel kapcsolatos infomációkat, többek között a termék jellemzői, használata stb. a gyártó vagy az adott áru importőre tünteti fel, így a CLEAR-LIGHTS.NET nem vállal felelősséget a nem valós, helytelen vagy pontatlanul feltüntetett információkért, valamint a nyomtatási hibákért sem, vagy ha a helyes információkat félrevezető módon mutatják be, vagy ha feltüntetett információ nem felel meg a valóságnak. A CLEAR-LIGHTS.NET semmilyen módon nem felelős a termékleírásokban előforduló hibákért, valamint a gyártás során esedékesen bekövetkezett hibákért sem.

A webáruház oldalán feltűntetett árak magyar forinban vannak feltüntetve (Ft) és csak egy meghatározott ideig érvényesek, mivel a CLEAR-LIGHTS.NET fenntartja a jogát, hogy bármikor, figyelmeztetés nélkül megváltoztathatja. Az oldalon feltüntetett árak véglegesek, és tartalmazzák az összes adót (ÁFA), viszont a szállítási költség nélkül, mivel az rendelések véglegesítése előtt, külön van feltüntetve.


Fizetés

A CLEAR-LIGHTS.NET oldalán létrehozott megrendelések véglegesítése elött, a felhasználóknak lehetőségük van a fizetési mód kiválasztására, amellyel kiegyenlíthetik a megrendelésük összegét. A kifizetési módtól függően, előfordulhatnak plusz költségek (pl. a banki átutalás költsége) A CLEAR-LIGHTS.NET oldalán leadott megrendelés végleges összege, és a tartalma egytől egyig megtalálható a "Kosár tartalma" táblázatban, amely a megrendelés véglegesítése gomb felett található meg, és minden felhasználónak érdemes megismerkednie ezzel a funkcióval, mielött sikeresen véglegesítené a megrendelését.

A CLEAR-LIGHTS.NET weboldalon elérhető fizetési módok a következők:

Utánvétes fizetés (átvételkor fizetés). Ezzel a fizetési móddal, a megrendelés értékének kifizetése a csomag átvételekor a helyszínen valósul meg, méghozzá úgy hogy az összeget a futárnak adják oda. A CLEAR-LIGHTS.NET weboldalról rendelt termékek visszatérítései, csak a termék visszaküldésének feltételei szerint történhetnek. A visszatérítendő összegek kifizetése a Paypal megbízható fizető rendszeren keresztül valósul meg, méghozzá úgy, hogy az összeget a CLEAR-LIGHTS.NET átküldi a http://paypal.com weboldalán az ügyfél regisztrált felhasználói fiókjába.Fizetési bizonylatok

A CLEAR-LIGHTS.NET weboldal által kíállított fizetési bizonylatok, a felhasználó által megadott e-mail címre lesznek elküldve, és a megrendeléskor megadott adatokat tartalmazzák.

A CLEAR-LIGHTS.NET által kínált termék megvásárlásakor a CLEAR-LIGHTS.NET nem ad ki készpénzes számlákat. A fizetési módtól függően a számla a következő iratokkal kell csatolni össze, ezek az iratok helyetesítik a pénztári bizonylatot az érvényes bolgár törvények szerint:

- az utánvétes fizetés a Postai Szolgáltatások Törvénye szerint postai pénzátutalás. Minden velünk dolgozó csomagküldő szolgálat rendelkezik ilyen tevénykenységi engedéllyel. A H-18/2006 számú Pénzügyi Minisztérium rendelete alapján minden olyan vállalkozás, mely rendelkezik ilyen engedéllyel, nem köteles kibocsájtani pénztári bizonylatot. Ilyen esetben a csomagküldő szolgálatnak csak egy bizonylatot ad, amely bebizonyítja a postai pénzátutalást.

H-18/2006 számú Pénzügyi Minisztérium rendelet 3. § (1) bekezdése szerint:

Minden személy köteles regisztrálni és számlát vezetni a termékeinek és szolgáltatásainak eladásáról, pénztárgépről pénztári bizonylatot adni, ez alól kivételt képez ha a fizetés banki átutaláson, pénz átutaláson az ilyen szakszolgáltatást kínáló pénzügyi szolgáltató vagy postai pénzátutaláson ilyen tevénykenységi engedéllyel rendelkező vállalkozás a Postai Szolgáltatás Tőrvénye alapján.

CLEAR-LIGHTS.NET weboldaltól, minden egyes vásárlás után érdemes a fizetési bizonylatokat megőrizni és tárolni, mert elengedhetetlen a meglétük termék visszaküldés esetén.Szállítás

A megrendelések, melyek munkanapokon 14 óráig érkeznek be CLEAR-LIGHTS.NET rendszerébe, már aznap feladásra kerülnek. Ha az Ön megrendelése munkanapon 14 óra után érkezik be hozzánk, akkor már csak a következő munkanapon kerül feladásra. Abban az esetben, ha esetleg Ön hétvégén rendel az oldalunkról, akkor megrendelését a következő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak.

A CLEAR-LIGHTS.NET weboldal megrendeléseinek kiszállítását a DPD futárszolgálat végzi, és az Ön választása alapján viszik a csomagot az Ön által megadott címre, vagy a futárszolgálat egyik irodájába, amely a legközelebb van Önhöz. A település távolságától és a szállítási módtól függően a szállítási idő 2-6 munkanapot is igénybe vehet.

A megrendelés véglegesítés elött, a lakóhelyétől és a településtől függően, a rendszerünk megadja a pontos szállítási összeget, ami az Ön saját megrendelésére vonatkozik.

A CLEAR-LIGHTS által rendelt termékeket a DPD futárszolgálattal szállítjuk. Minden szállítási idő tájékoztató jellegű, melyek az előre nem látható körülmények miatt változhatnak, például időjárási viszonyok, késés a határátkelőhelyeken és egyéb késedelem a futárcég miatt. Bármilyen a szállítás során előre nem látható körülmény miatt előfordulhat váratlan késedelem vagy akár a kézbesítés meghíusulása. A CLEAR-LIGHTS nemfelelős a szállítási késedelem miatt amennyiben az a futárszolgálat által történik.Felelősségek

A CLEAR-LIGHTS.NET weboldal felel azért, hogy a termékkatalógusban látott termékek képei és leírásai a valóságnak megfelelőek legyenek. A weboldal felelős a pontos, időben történő szállításért, valamint a termék visszaszolgáltatás esetében teljesíteni a visszatérítési kötelezettségét, melynek részletei a felhasználási feltételek a Termék visszaszolgáltatásának feltételei pontjában olvashatóak.

A CLEAR-LIGHTS.NET felhasználóinak kötelezettsége, hogy meggyőződjön arról, hogy biztosan tudja-e hogyan kell megfelelően használni az egyes termékeket, amelyeket a CLEAR-LIGHTS.NET weboldalról vásárolt, és ha nem biztos a használatban akkor köteles felvenni a kapcsolatot segítségért a CLEAR-LIGHTS.NET csapatával. A CLEAR-LIGHTS.NET weboldal nem tartozik és nem is vállal felelősséget a helytelen használatból eredő károkért.

Minden kommunikáció angol nyelven zajlik.Származás és tartalom

A CLEAR-LIGHTS.NET fényszóró felújító terméket Izraelben gyártottak.

Tartalom: textil kendők; Sodium Lauryl Sulphate; Sodium Chloride; Cocoamidopropyl Betaine; Polysorbate 20; 2-Bromo-2Nitro-1; 3-Diol; hidrogénezett petrolátum nehézolaj; hidrogénezett petrolátum nehézolaj; 2-butanone oxime.


Termék tárolása

Ahhoz, hogy a termék hosszú távon megőrizze minőségét és hatékonyságát, a terméket száraz és hűvös helyen kell tárolni és a közvetlen Napfénytől kímélni kell. Miután a rendelt terméket megkapta, nem szabad 3 hónapnál tovább tárolni mielőtt felvinné a fényszóróra.A termék működése

A CLEAR-LIGHTS.NET fényszóró felújító tisztítókendői a weboldalon leírtak és látottak alapján működnek, amikor a felújítani kívánt fényszórók, nem üvegből készültek, és nincsenek rajtuk külső sérülések, valamint nincsenek rajtuk felhalmozódott kalcium/magnezium-karbonát rétegek. Termékünk nem tudja helyrehozni azokat a fényszórókat, amelyeknek ritka esetekben a belső felülete kezd elhomályosodni. Mielőtt elkezdené használni a CLEAR-LIGHTS.NET fényszóró újító törlőket, először a fent említett problémákat kell elhárítania. A fényszóró újító tisztítőkendő használatakor akkor sem biztos a kívánt hatást, ha a fényszórói elötte túl sokszor voltak polírozva.


A fényszóró újító törlők tartós hatását ronthatják rossz minőségű és túl erős és/vagy maró hatású tisztítószerek. Az ehhez hasonló készítmények károsítják a jármű összes külső felületénak részét, és a CLEAR-LIGHTS.NET weboldal nem tartozik és nem is vállal felelősséget, ha Ön használja ezeket a káros készítményeket a fényszóró felületén. A túl erős/maró hatású vegyszerek tönkretehetik a védőréteggel borított felületeket. Az autógyártók, a felhasználói útmutatókban, kifejezetten tiltják a jármű tisztításakor a túl erős készítmények használatát, mert károsíthatják a járművének külső részeit, mint például a festéket, és a műanyagból készült részeket stb.

A fényszórók védőburkolata károsodhat a nem megfelelő tisztítási módszerek alkalmazásától, beleértve a kemény vagy csiszoló kefék, drót kefék, és egyéb eszközök használatát is, amelyek károsíthatják a felületen a védőburkolatot.


 
A termék visszaszolgáltatásának feltételei

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudjuk feldolgozni a termék visszaküldésével kapcsolatos adatokat abban az esetben, ha előzőleg nem kaptunk értesítést a visszaküldési szándékról. Ha szeretné visszaküldeni a CLEAR-LIGHTS.NET weboldaláról vásárolt terméket vagy termékeket, vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal (e-mailben, telefonon vagy kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül), hogy segítséget kapjon a reklamációs űrlap kitöltéséhez (ide), valamint megtudja a további teendőket a termékekkel kapcsolatban, amiket vissza szeretne küldeni, vagy szeretné a cseréjüket. A visszaküldéssel kapcsolatos utasításokat e-mail-ben fogja megkapni. A felhasználók felelőssége, az hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megkaták-e az általunk küldött e-maileket, valamint az is, hogy elovasták-e. Ha az Ön e-mail fiókja külön spam-mappával rendelkezik, ellenőriznie kell ott is az e-mail-jeit, vagy hozzá kell adnia az e-mail címünket info@clear-lights.net azon e-mail-ek listájához, amelyeket nem kíván spamként kezelni.

A termékek visszaszállítását, a visszaküldés okától függetlenül, futárszolgálat végzi, az utasításoknak megfelelően, amiket a CLEAR-LIGHTS.NET csapatától fog megkapni.

1. Minden termék, amely kereskedelmi formában van, a kézbesítés időpontjától számított tizennégy napon belül visszaküldhető. A termékeket az eredeti csomagolásukban kell visszaküldeni, és semmilyen használatból eredő mechanikai sérülés vagy nyom nem lehet rajtuk. Egyedül a vásárló felelős a termék csökkentett értékéért, ha használatból eredő kár éri a terméket.

2. Abban az esetben, ha a kézhezvétel után az ügyfél úgy találja, hogy a járműve, és fényszórói azokhoz a kivételes estekhez tartoznak, amelyeken a termék nem tudja elérni a kívánt eredményt (a kivételes eseteket a használati utasításban és a felhasználási feltételekben a "Termék működése" címszó alatt találhatja meg), akkor ne használja a terméket, hanem vegye fel a kapcsolatot a CLEAR-LIGHTS.NET csapatával és jelezze a termék visszaküldési szándékát. A visszaküldött termékek szállítási költségeit az ügyfélt terhelik.

3. A termék nem kielégítő eredményei esetén, az ügyfélnek meg kell győződnie arról, hogy szigorúan követte-e a használati utasítást, amit a termékkel együtt kapott, valamint arról, hogy az esete nem tartozik azokhoz a kivételes estekhez, amelyeknél a termék nem tudja elérni a kívánt eredményt (a kivételes eseteket a használati utasításban és a felhasználási feltételekben a "Termék működése" címszó alatt találhatja meg). A panasz benyújtásához ki kell tölteni az igénylési űrlapot (ITT). A panasza felülvizsgálata és a véleményóünk megszerzése érdekében fotót (egy közeli képet) kell készítenie a fényszórókról a termékünk alkalmazása után (a képeken látszódnia kell a termékünk nem hatásos eredményét), és el kell küldeni őket az info@clear-lights.net címre. Az űrlap kitöltése és a fényképek benyújtása után meg kell várnia a CLEAR-LIGHTS csapat véleményeztetését. A panaszlevél áttekintésekor csapatunk további információkat vagy fényképeket kérhet a panasz további kivizsgálása érdekében. Minden igényt e-mailben küldünk el. A reklamációs termékekkel kapcsolatban felmerülő szállítási költségek a CLEAR-LIGHTS-t terhelik.


CLEAR-LIGHTS.NET weboldaltól, minden egyes vásárlás után érdemes a fizetési bizonylatokat megőrizni és tárolni, mert elengedhetetlen a meglétük termék visszaküldés esetén.

Jogi garancia. Hasznos felhasználói információ. Alternatív vita rendezés: Minden termékhez a weboldalon jár törvényes garancia a Fogyasztóvédelmi törvény 112 – 115. §-a szerint. A kereskedelmi garancia nincs hatással a fogyasztói jogokra Fogyasztóvédelmi törvény 112 – 115. §-a szerint. A garanciától függetlenül a kereskedő felelősséggel tartozik, ha a termék nem egyezik azzal a garanciális feltételekkel Fogyasztóvédelmi törvény 112 – 115. §-a szerint. Több információ a fogyasztoi jogokról, melyik a törvényes garancia ad a Fogyasztóvédelmi törvény 112 – 115. §-a alapján ITT kapható. Több információ a weboldal által forgalmazott termékekről/kínált szolgáltatásokról a  telefonszámon kapható. Alternatív vita rendezési testület a Fogyasztóvédelmi törvény 181h. § (4) bekezdés szerint az a békitő testületek a Fogyasztovédelmi Hivatalon belül (Web: https://www.kzp.bg/, Tel: +35929330565). Online eladási vita esetén az ОРС weboldal is használható (Web: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage).


A fentemlített feltételek csak a fogyasztok a Fogyasztóvédelmi törvény mellék rendeletek 13.§ (1) bekezdés 1.pont szerint érvényesek.